اجتماعی 10 تیر 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بادمجان جهرم یکی از مرغوب‌ترین محصولات صیفی تولید شده در کشور

بادمجان جهرم یکی از مرغوب‌ترین محصولات صیفی تولید شده در کشور

به گزارش اخبار جهرم، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم:

برداشت بادمجان از ۲۲ هکتار مزارع شهرستان جهرم آغاز شده است.

متوسط برداشت بادمجان در مزارع جهرم ۸۰ تن در هکتار است و پیش بینی شده است در حدود هزار و ۸۰۰ تن از این محصول در شهرستان برداشت و روانه بازار استان و کشور شود.

محصول بادمجان شهرستان جهرم به دلیل شیرین بودن و کیفیت بسیار بالای آن یکی از مرغوب‌ترین محصولات صیفی تولید شده در کشور است.

بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار موثر است و خوردن آن گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می‌دارد، همچنین بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت‌های ناشی از خوردن قارچ سمی است و پوست آن خاصیت ضدسرطان دارد.

 

نویسنده
خبرستان جهرم
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 2 =