“خوب جویدن غذا” از عوامل اصلی حفظ سلامتی
《اختلالات گوارشی نتیجه تند غذا خوردن! 》
به گزارش اخبار جهرم، جویدن غذا عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا بهشمار میرود اما بیشتر افراد نسبت به آن بیتوجه هستند و عادت کردهاند غذا را تند و نجویده فرو بدهند، در نتیجه اغلب به واسطه هضم و جذب ناقص غذا در لوله گوارش دچار اختلالات گوارشی از قبیل نفخ، گاز شکم، سرگیجه، اسهال، ورم و زخم معده میشوند.
ما حاضریم ساعتها وقت صرف کنیم و گاهی برای پذیرایی از میهمانان خود روزها و هفتهها برای تهیه و تدارک مواد اولیه غذا، ساختن و پرداختن آن وقت بگذاریم تا غذایی برای یک وعده آماده شود اما خوردن آن بیش از یک ربع ساعت طول نمیکشد و دست از غذا میکشیم بدون اینکه لذتی برده باشیم.
باید غذا را بهآهستگی و تأنی خوب بجویم و با بزاق دهان آغشته کنیم تا در دهان کاملاً مخلوط و نرم شود و این روش را بهتدریج تمرین کنیم و جزو عادت خود قرار دهیم.
با خوب جویدن غذا و تاثیر ان در احساس سیری بیشتر ، از چاق شدن پیشگیری شده و بیشترین لذت از غذا حاصل می شود ؛ همچنین انرژی بیشتری هم برای فعالیت و تحرک روزانه تأمین میشود و کمتر دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.
“سميرا رحمانیان – رژیم درمانگر”