به گزارش اخبار جهرم، مهندس شفیعیان فرماندار ویژه جهرم:
🔹در بازدیدهای دورهای بررسی عملکرد واحدهای نانوایی با هدف نحوه و ساعت پخت، رعایت نکات بهداشتی و ارتقای کیفیت نان تولیدی برابر مقررات مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد.
🔸کیفیت نانهای تولیدی واحدهای خبازی در جهرم باید بالا برود. با هدف بهبود کیفیت نان، فضای نانوایی و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و کسب رضایت آنان، باید نظارت و بازرسی مستمر بر خبازیهای در شهرستان توسط دستگاههای متولی صورت گیرد.
🔹این نوع نظارتها متناسب هر حوزه و در راستای بهبود عملکرد و با بهره مندی از حداکثر ظرفیت منابع انسانی، در شهرستان و در دیگر زمینهها در دستور کار قرار داشته و تلاش میشود با تقویت رفتار حرفهای و اخلاق اسلامی شرایط مطلوبتری ایجاد شود.