پخت شیرینی سنتی واپرزی در بخش کردیان
حمیدرضا مساح مسئول دفتر کردیانشناسی در گفتگو با اخبار جهرم:
شیرینی سنتی واپرزی در شهر قطبآباد و بخش کردیان در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان به عنوان سنتی دیرینه در این بخش توسط بانوان اماده میشود.
این شیرینی جهت تقویت بنیه جسمی روزهداران آماده میشود.
مواد اصلی این شیرینی سنتی را خرما، آرد، گلاب، زعفران، روغن محلی و رازیانه تشکیل میدهند.
مراسم تهیه این شیرینی به عنوان سوغات شهر قطب آباد و بخش کردیان در نوبت ثبت در فهرست آثار معنوی ایران میباشد که لازم است مسوولین میراث فرهنگی استان فارس دراین زمینه همت و تلاش مضاعف نمایند.