• امروز : سه شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 1 April - 2025
کل اخبار 2609اخبار امروز : 5
2

کتاب‌خوانی نوروزی به پیشنهاد ابوذر قاسمیان

  • کد خبر : 9133
  • ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
کتاب‌خوانی نوروزی به پیشنهاد ابوذر قاسمیان

کتاب‌خوانی نوروزی به پیشنهاد ابوذر قاسمیان طبق سنت چندین ساله، ابوذر قاسمیان نویسنده جوان و مشهور جهرمی و هم‌چنین داور و برنده‌ی چندین جایزه معتبر کشوری حوزه‌ی داستان، ۴ کتاب برای نوروز به مخاطبان اخبار جهرم پیشنهاد کرده‌است: ۱⃣شماره‌ی یک: «چرا ادبیات؟» نوشته‌ی ماریو بارگاس یوسا چند جستار از نوبلیست پِرویی است‌ و همان‌طور که […]

کتاب‌خوانی نوروزی به پیشنهاد ابوذر قاسمیان

طبق سنت چندین ساله، ابوذر قاسمیان نویسنده جوان و مشهور جهرمی و هم‌چنین داور و برنده‌ی چندین جایزه معتبر کشوری حوزه‌ی داستان، ۴ کتاب برای نوروز به مخاطبان اخبار جهرم پیشنهاد کرده‌است:

۱⃣شماره‌ی یک: «چرا ادبیات؟» نوشته‌ی ماریو بارگاس یوسا
چند جستار از نوبلیست پِرویی است‌ و همان‌طور که از نام آن روشن است به یکی از پرسش‌های بنیادی پاسخ می‌دهد. در نقل معروفی از او می‌خوانیم:
معتقدم جامعه‌ی بدون ادبیات، یا جامعه‌ای که در آن ادبیات به گوشه‌کنار زندگی اجتماعی و خصوصی آدمی رانده می‌شود و به کیشی انزواطلب بدل می‌گردد، جامعه‌ای است محکوم به توحش معنوی که حتی آزادی خود را به خطر می‌اندازد.
یا در جایی دیگر:
ادبیات نه تصادفی به وجود آمده نه زاده‌ی طبیعت است. و جای آن دارد که بپرسیم چگونه و چرا پدید آمده‌اند و غایت آن‌ها چیست و چرا این‌چنین دیرنده و پایدار است…

۲⃣شماره‌ی دو: «علیه تفسیر» از سوزان سانتاگ
معروف‌ترین اثر نویسنده و نظریه‌پرداز آمریکایی است و مجموعه‌ای از نقدهای مختص به سانتاگ. بله! نه آن نقد خشک و آکادمیکی که در ذهن داریم. نزدیک به جستارهای امروزی. می‌خوانیم: در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که در آن، تراژدی نه یک گونه‌ی هنری بلکه گونه‌ای از تاریخ است.
و قبل‌تر از این کتاب: حقیقت همیشه چیزی است که گفته می‌شود، نه چیزی که می‌دانیم. اگر گفتن و نوشتن وجود نداشت، هیچ حقیقتی درباره‌ی هیچ چیز نبود.

۳⃣شماره‌ی سه: «فراری‌ها» مجموعه‌ای از نویسندگان آمریکای لاتین با گزینش و ترجمه‌ی قاسم صنعوی
صنعوی در این کتاب سی‌‌ودو داستان از نویسندگان شناخته‌شده و نشده‌ی آمریکای لاتین را انتخاب کرده است. از خولیو کورتاسار و خوان رولفو و کارلوس فوئنتس معروف گرفته تا آله‌خو کارپانتیه‌ی کوبایی. اگر به جهان جادویی نویسندگان آمریکای جنوبی علاقه دارید، گزینه‌ی خوبی است.

۴⃣شماره‌ی چهار: «ابجد خون» نوشته‌ی فرهاد رفیعی نویسنده‌ی خوش‌ذوق شیرازی که پیش از این مجموعه داستان‌ «شب مارهای آبی» و مجموعه‌ی «زمستان شغال» را منتشر کرده است. حالا با رمانی آمده که زبانی ویژه دارد و یک جهان پُر از اوهام.

لینک کوتاه : https://khabarestanejahrom.ir/?p=9133

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.