تشدید نظارت های بهداشتی و آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
به گزارش اخبار جهرم، دکتر محمد جعفر محبی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم:
اجرای طرح تشدید بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در دانشگاه جهرم همزمان با سراسر کشور
این برنامه از تاریخ ۱۱ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی ، آموزش به مردم و متصدیان، کنترل و نمونه برداری موادغذایی در سطح تولید و عرضه، کنترل کیفی آب آشامیدنی، *رسیدگی به شکایات مردمی و همچنین اجرای گشت مشترک با نمایندگان فرمانداری ویژه، اتاق اصناف، اداره اماکن نیروی انتظامی، دامپزشکی، اداره صمت، شهرداری و …* در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است.
کارشناسان بهداشت محیط در این طرح از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب بازرسی از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در واحدهای تحت پوشش بازدید می نمایند.
سامانه ۱۹۰، سامانه تلفنی رسیدگی به تخلفات و شکایات بهداشتی در دسترس است.