دانستنیهای بهداشت مواد غذایی
《این قسمت: پیاز جوانه زده》
جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود.
بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
برخی افراد، قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند!
در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد!
بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی و ارزش غذایی جوانه؛ افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش مییابد.
جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می شود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند!
سالم و تندرست باشید.
سمیرا رحمانیان _کارشناس تغذیه و رژیم درمانگر
جهت کسب اطلاعات بیشتر در صفحه اینستاگرام به آدرس s.rahmanian_diet با ما همراه باشید.