• امروز : چهارشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 3 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 4 December - 2024
کل اخبار 2115اخبار امروز : 0
0

دانستنی‌های بهداشت مواد غذایی

  • کد خبر : 7833
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
دانستنی‌های بهداشت مواد غذایی

دانستنی‌های بهداشت مواد غذایی 《این قسمت: پیاز جوانه زده》 جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود. بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند. برخی افراد، قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند! در واقع جوانه زدن در […]

دانستنی‌های بهداشت مواد غذایی

《این قسمت: پیاز جوانه زده》

جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.
بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند.
برخی افراد، قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند!

در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.
مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد!

بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی و ارزش غذایی جوانه؛ افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش می‌یابد.

جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند!

سالم و تندرست باشید.

سمیرا رحمانیان _کارشناس تغذیه و رژیم درمانگر

جهت کسب اطلاعات بیشتر در صفحه اینستاگرام به آدرس s.rahmanian_diet با ما همراه باشید.

لینک کوتاه : https://khabarestanejahrom.ir/?p=7833

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.