کشت ۵۰۰ هکتاری سبزی و صیفیجات در جهرم
به گزارش اخبار جهرم، حسن زمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم:
سطح کشت محصولات سبزی و صیفی اراضی کشاورزی شهرستان جهرم بالغ بر ۵۰۰ هکتار است.
محصولاتی مانند خربزه، هندوانه، گوجه فرنگی و پیاز از عمدهترین محصولات تولیدی شهرستان هستند که در سطحی بالغ بر ۴۴۰ هکتار کشت می شوند.
شهرستان جهرم به دلیل نداشتن فصل یخبندان و برخورداری از شرایط آب و هوایی و نور مناسب در تمام طول سال، مستعد کشت انواع سبزی و صیفی جات است.
کشاورزان میتوانند بذور گواهی شده را با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تهیه کنند. استفاده از بذور مرغوب و سالم و نظارت کافی در مرحله داشت محصول از جمله مبارزه به موقع با علف های هرز در کیفیت نهایی محصول اثرات قابل توجهی دارد.
تخصیص کودهای شیمیایی برای محصولات راهبردی از جمله: سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی انجام می شود و تأمین سموم کشاورزی نیز با ثبت اطلاعات در سامانه مانیتورینگ و از طریق داروخانههای گیاهپزشکی امکان پذیر است.
استفاده از سیستمهای آبیاری تحت فشار، روش خوبی به منظور صرفه جویی آب در هکتار است، استفاده از روشهای نوین آبیاری و تنظیم ساعات آبیاری در طول روز به منظور جلوگیری از تبخیر می تواند نقش بسزایی در کاهش مصرف آب داشته و محصول نهایی بار برای کشاورز مقرون به صرفهتر باشد.