• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : 11 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
کل اخبار 1306اخبار امروز : 5
14

نانی که به نرخ روز نیست/نانوایان در انتظار پاسخگویی مسئولین به مطالبات این صنف

  • کد خبر : 3717
  • 28 اسفند 1401 - 9:15
نانی که به نرخ روز نیست/نانوایان در انتظار پاسخگویی مسئولین به مطالبات این صنف

نانی که به نرخ روز نیست/نانوایان در انتظار پاسخگویی مسئولین به مطالبات این صنف به گزارش اخبار جهرم، اجرای طرح فاز سوم هوشمندسازی مدیریت آرد و نان در شهرستان جهرم در حالی آغاز شد که نانوایان در گفتگو با این رسانه نسبت به وضعیت شغلی و معیشتی خود اعتراض دارند. برخی مطالبات نانوایان در گفت‌وگو […]

نانی که به نرخ روز نیست/نانوایان در انتظار پاسخگویی مسئولین به مطالبات این صنف

به گزارش اخبار جهرم، اجرای طرح فاز سوم هوشمندسازی مدیریت آرد و نان در شهرستان جهرم در حالی آغاز شد که نانوایان در گفتگو با این رسانه نسبت به وضعیت شغلی و معیشتی خود اعتراض دارند.

برخی مطالبات نانوایان در گفت‌وگو با اخبار جهرم:

در حالی که تورم افسار گسیخته جامعه را فراگرفته است، و تمامی کالاها و خدمات تحت تاثیر این تورم سر به فلک کشیده‌اند،  نانوایان مجبورند نان را با نرخ ثابت بفروش برسانند و این مساله معیشت و آینده شغلی نانوایان را دچار مشکل کرده است.

افزایش هزینه‌ها تولید شامل دستمزدها، کرایه مغازه، بیمه، آب و برق و گاز، مخمر، پلاستیک و دیگر کالاهای مصرفی نانوایان را تا لبه ورشکستگی کشانده است، نانوایان مجبورند این هزینه‌ها را از جیب پرداخت کنند.

اگرچه مدتی است سود ۱۵درصدی که اخیرا به ۳۰درصد افزایش یافته، از فروش نان روزانه به حساب نانواها پرداخت می‌شود اما نتوانسته مرهمی بر زخم‌های کهنه و بی پایان نانوایان باشد.

وقتی یک تولید کننده دل خوشی از تولید نداشته باشد چگونه می توان انتظار داشت ساعت‌ها پای تنور با سختی نان تولید کند.

متولی چندگانه و بازرسی‌های ارگان‌های مختلف -که هر کدام ساز خود را میزنند- و نانوا نمی‌داند از قانون کدامیک تبعیت کند، از دیگر مشکلات نانوایان هست.

جریمه‌های میلیونی و پلمب نانوایان از سوی ارگان‌های مختلف در حالی است که نانوا توان پرداخت آنها را ندارد و چرا نسبت به اصناف دیگر این حساسیت کمتر است؟!

شاطرهای ماهر و کارگران نانوایی به دلیل دستمزد پایین ناشی از پایین بودن قیمت نان، در حال کوچ از نانوایی‌ها هستند به سمت شغل‌های دیگر هستند.

همه کیفیت نان را از دید نانوا می‌بینند در حالی که تولید نان یک زنجیره است و نانوا در زنجیره آخر قرار گرفته و اگر یک زنجیره درست عمل نکند در کیفیت نان تاثیر می‌گذارد.

از کیفیت آرد راضی نیستیم، و نمی توان با آرد بی کیفیت، نان با کیفیت تولید کرد.

مساله دیگر رعایت ساعت پخت است، با توجه به اینکه سهمیه آرد نانوایان یکی نیست چطور می‌شود ساعات پخت را رعایت کرد؟!

نانوایان جهت نوسازی و تعمیرات نیاز فوری به تسهیلات کم‌بهره دارند، متاسفانه هیج ارگانی از نانوایان حمایت نمی‌کند.

نان هم مانند هر کالایی تابع عرضه و تقاضا است و نمی‌توان به زور قیمت آن را پایین نگه داشت.

در حالی که دولت از جیب نانوایان قیمت نان را پایین نگه داشته، نانوایان را مجبور به راه‌های غیرمتعارف برای زنده نگه داشتن نانوایی و تامین نان مردم و معاش خود کرده است.

 

لینک کوتاه : https://khabarestanejahrom.ir/?p=3717

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.