🔰به گزارش اخبار جهرم، زمانی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم:
پيرو منويات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت كاهش وابستگی به نهادههاي وارداتی، و از طرفی سياست وزارت جهاد كشاورزی مبنی بر توسعه كشت محصولات علوفهای كمآببر، توسعه و ترویج كشت سورگوم دانهای در قرارگاه امنيت غذایی به تصويب رسيده است.
اولین مزرعه سورگوم دانهای در جهرم با مساحت دو هکتار زیر کشت رفت که پیش بینی میشود این محصول، حدود ۲۵ هکتار از اراضی شهرستان را به خود اختصاص دهد.
کالیبراسیون و تنظیم دستگاه کفکار جهت کشت دو ردیفه سورگوم با میزان ۲۰ کیلوگرم بذر در هکتار صورت گرفته است.
سورگوم، پنجمین محصولی است که بعد از گندم، جو، ذرت و برنج در کشور در سطح وسیع کشت میگردد و به دلیل مصرف آب کمتر نسبت به ذرت، مقاومت به شوری و دوره رشد ۱۰۰ تا ۱۲۰ روزه، از اولویتهای الگوی کشت و توسعه پایدار در سطح شهرستان میباشد.
.